Startsida

2012.

(första januari 2012)

Tvåtusentolv. Året efter tvåtusenelva och precis före tvåtusentretton. Logiskt, visst?

Tjugo-tolv har gått riktigt fort. Det började med en söndag, första januari och slutar med en måndag, idag alltså. Jag orkar inte vara dryg och skriva en massa (mest för att jag inte har så mycket att skriva...). Nu kommer istället en hög med bilder. Som väcker minnen. Förhoppningsvis. 

 

För mig har det varit året då jag började bli riktigt skoltrött, inte färgat håret någon gång, (jo förutom ett paket blondering var sjunde vecka) slutat nian från Lindgårdsskolan och börjat på Kopparlundsgymnasiet i Västeråsstaden. Jag har börja tycka tråkiga sällskapsspel är askul; alfapet, schack, TP, kortspel. Jo. Typ vad som helst.

 

Jag och Sanne började också göra en animerad serie, Från Vårt Perspektiv. Vi hann bara precis komma på idén när vi tröttnade. Ett avsnitt finns på youtube, det andra vi hann göra ansågs att vara för oanständig, vulgär, smaklös, grov (?)... jag hittar inte det rätta ordet. Men den var fel. Helt enkelt. 


 
I januari klippte jag håret kortare, slutade med mittbena och nu sparar jag igen. Inte så mycket till att spara eftersom det knappast växer. Vid denna tid fanns även vårt gamla marsvin kvar.
 
 

 
 
Pip var fortfarande bara ensam och gammal.
 
Tvåtusentolv har också varit det året då jag köpt onödigt många skor. Jag har också ändrat åsikter och stil. Ett tag brydde jag mig inte om någonting. Ett par månader sedan brydde jag mig igen. När jag hade gått på KG i ungefär en månad slutade jag bry mig igen, bry mig om vikt, mat och annat skit. Jag började äta vad som helst, slutade motionera och köpte aldrig nya kläder (förutom på myrorna... men det räknas inte som nya). 
 

I april och maj (?) deltagade jag och Sanne i UKM också. Vilket var skoj och därför tänks det göras om i år… kanske? 

 
 
 
Juni tjugohundratolv, en ganska så händelserik månad i vårat liv, jag blev klar med grundskolan, var i södra frankrike en vecka och hade en riktigt förträffligt sommarlov. Och sommarjobb.
 

 

Vardagligt | | Kommentera |

Nyårsfin.

 
Ansiktsmask och fotbad. Hejdå.
Vardagligt | | Kommentera |

Söndagsmys.

 
Idag missade jag nästan precis inte bussen mot Skinnskattberg och jag är även helt förvirrad av bussarna. Ibland byter man buss och ibland byter man inte. När ska man byta buss? Ingen vet. 
Ungefär klockan 13:01 landade jag i staden Skinnskatteberg och där stannade jag till ungefär 18:06. Jag och Sanne hann spela några omgångar av det där pluppspelet som ingen vet vad det heter. Vi hann sätta ihop svaren på en viss frågestund som skedde för ungefär fem månader sedan. Det betyder alltså att den kommer hamna på youtube snart. Men mitt internet är segt och jag vill sova snart.
Jag hann bara komma hem, äta lite, sitta en stund i soffan, spela shack med syster - och jag har tagit tillbaka segern (segern är min, haha!). Nej, men seriöst. I förrgår vann hon hela dagen (jo, man hinner spela många omgångar shack på en hel dag) men på annandag jul, då var det min dag - och idag.
Sedan bestämde jag mig lite försent för att göra cornflakeskakor, på cornflakes som inte fanns. Så det blev mest annan skit.
Senare satt hela familjen och spelade Alias och Harry Potter, frågespel på första boken, ätit choklad och kakor, lyssnat på Streetlight och Strokes i flera timmar. Aldrig helt fel, kan jag ju säga!
Vardagligt | | Kommentera |
Upp