Startsida

Från vårt perspektiv II (egentligen I, fast typ II)

Här är andra delen i vår serie, min och Sanne alltså. Den första delen bestämde vi oss för att inte lägga ut på internet, då den kanske är lite förolämpande? Mot vissa personer.
Men om de tar illa upp vet vi ju inte..
I alla fall, denna film handlar såklart om (såklart & såklart, det kanske är lite otydligt. Syster, t.ex förstod inte poängen alls!) när man går på bussen, betalar med SMS biljett och ingen mindre än busschaffören tar sin mobil.
Det skulle ju vara tjohej.
Video | | En kommentar |

Look of today.

Outfit + facelook
Nu är klockan 17:07 och jag har precis gjort klart några kärleksmums. Tjohej.
Sanne har varit här, och vi upprepade förra söndagen. Lekte med lera, gjorde film, och ska göra klart filmen imorgon.
Yes.
Vår film kommer bli grym, som vanligt alltså. Och det är inte skryt, utan bara fakta.
Nej, nu ska jag läsa lite Harry Potter, och kanske smaka lite av min kaka?
Och som ni har märkt så är ju nyårslöftet brutet sen ungefär andra januari.. Haha!
O hjälp!
Vardagligt | | Kommentera |

Detta har gjort mig ännu mer förvirrad.

Så. Idag har jag varit i Västerås, besökt Kopparlundsgymnasiet! Först var jag faktikt riktigt besviken, men efter en stund, när man hade sett allt, blev allt väldigt posetivt. Nu vill jag verkligen gå där, även fast ingen av deras profiler är intressanta för mig längre? Det är lite för mycket media, jag vill ha mera bild & konst, osv. Men det verkar roligt och kreativt, så estet på Kopparlunden är nu definetivt mitt första val. Men det har gjort saker mer komplicerat. Jag vill inte välja något annat gymnasium.
Måste man det?
För jag har ingen aning om vilka andra skolor det finns i Västerås  som har estet, inte är kommunala och är trevliga. Har jag för höga krav?
Nej, tänkte väl det.
Annars så köpte jag lite saker i Västerås, när nu vi var där..
Jacka - Monki, 100 kronor på rean. Har kostat hela femhundra kronor! Tittade på den på mellandagsrean när det var halva priset, men nu var det ju perfekt att köpa den!
Men det var synd att jag inte köpte något mer på rean, det fanns så fina saker. Ett par skor blev jag lite kära i.
Men efter mycket besvär, köpte jag de inte ändå. Haha..
Sedan blev det modellera (som faktiskt mamma köpte), ansiktstvätt, parfym, ansiktsmasker och skiva! Inget mindre än The Hives. O gud vilken chock jag fick när jag hittade den inne på Ica Maxi, för femtionio kronor. Shit alltså.. Fast, jag hade visst redan laddat ner de flesta låtarna från skivan, men, skivor är alltid mycket trevligare.
Nya inköp & shopping | | Kommentera |
Upp