Startsida

Ingen Muffins.

 
 
 
Okej, nu är det så att Muffins avled i slutet av förra veckan. Hon var gammal. Men hon var ganska fin ändå.
Stackars litet marsvin. Men det var inte helt oväntat eftersom hon var så gammal, och inte var lika pigg som innan. Hon låg mest i sitt hö och var trött. Men det är fortfarande hemskt. 
Rest in peace Muffins 
 
Vardagligt | | Kommentera |

Fest hos Farmor.

 
 
Godafton.
Jag har nu kommit hem från farmor, där vi åt lunch och fikade och lite. (fina bilder, jo tack jag vet).
Vi satt där i överdrivet lång tid och pratade och lite så. Nu ska jag fixa till lite fler semesterbilder till bloggen.
Men blogg.se är fortfarande inte lika mycket kompis som det var förut. Bilderna funkar ju inte att lägga upp!
Helt seriöst?
Men vad mer har hänt idag?
Jo, jag fick en liten uppenbarelse i bilen; ni vet Veronavik i Sims 2, jag trodde namnet var lite random, att det inte hade något med invånarna/karaktärerna att göra och vice versa, att karaktärerna inte hade något med namnet att göra. Ha, jag är lite seg och kom på det helt plöstligt bara hur namnet hänger ihop. Ni vet ju att alla huvudpersoner från Romeo och Julia bor där, familjen Montague och Capulet, ja, Julia, Romeo, deras föräldrar och Tybalt och alla (bor det några andra personer i det kvarteret?), jag har faktiskt aldrig spelat på Veronavik, men ni vet hur de har masker (ja, precis som i Romeo och Tybalt har i pjäsen/filmen (såklart)). Så, jag tänkte alltid att skaparna bakom Sims gjort ett kvarter och satt in kända karaktärer som har kända förhållanden. Men såklart heter det ju Veronavik (Romeo och Julia utspelar sig i Verona i Italien). Ha, min uppenbarlese. Men då undrar jag, de andra kvarteren som finns från början i spelet är de något känt? Kommer namnen från något speciellt?
Hm, någon som vet? Lämna en kommentar.
Idag har jag också tagit en promenad och så såg jag Pinnen utanför Coop (tänkte jag hälsa till Sanne, från mig).
Jag saknar faktiskt våra kompisar, Sofia, Yormar (ja, kommer vi se honom någon gång i sommar?), Sofia-Britt (är det rätt?, jag har nästan glömt bort henne, var du ute till henne den 14:onde Sanne? Och har du internet i Spanien? För annars kan du inte se detta.
Men om du missade henne den 14:onde så kommer den 14:onde igen om två veckor. Då kan du besöka hennes  grav. Om du ser detta.
 
Vardagligt | | Kommentera |

Hej för en stund.

Nu åker vi till Farmor en stund. Jag ska blogga mera om resan ikväll, skulle egentligen gjort det igår men "nya" blogg.se kan ju ta och slänga sig i väggen. Det går inte att ladda upp bilder, och om det går går det SJUKT SEGT.
AAH, jag blir så arg. Nu använde jag tinypic istället. Bara för att det skulle gå fort, men problemet då är ju att bilderna försvinner efter en stund (ungefär efter ett år skulle jag säga, men om jag vill behålla bloggen vill jag ju såklart ha bilderna kvar!).
Bilden nu är på mig (eh, JAHA!) i ett Café i Frankrike, som mamma tog. Hihi. Tyckte den var lite fin.
 
Vardagligt | | En kommentar |
Upp