Startsida

I'll wear my badge: a vinyl sticker with big block letters adhered to my chest, tells your new friends; I am a visitor here... I am not permanent.

Musiktips | | Kommentera |

I'm staring at the asphalt wondering, what's buried underneath where I am?

 
Om vi skulle beskriva gårdagen med ett ord så skulle det ordet vara ordet (hihi, fin mening) perfekt. Jo, allting är svårt att förklara. Det är helt otroligt. Igår var en dag som ändrade hela världshistorien. Allt är annorlunda från och med igår. Och varför?
För Oskar heter Oskar. Och ingenting annat än Oskar.
Helt otroligt!
För att göra en kort historia lång (vi kan inte ta det för fort, någon kanske får en hjärtattack):
Det var en onsdag, igår, ute var det fuktigt och regningt, men det klarnade upp (sprack upp, rättare sagt), temperaturen hade stigit sedan föregående vecka och klockan var ungefär fem minuter över treslaget när   en Ellen och en Lydia smet från skolan för att hinna med en sväng runt i stan. Ungefär tjugofyra minuter över tre var de båda ovanligt törstiga och ville egentligen ha McDonalds Milkshake, men bestämde sig för att hälsa på "Oskar" och Ulla-Eva (och olyckligvis den dumma kvinnan som olyckligvis jobbar där) inne på Ica. Ellen blev glad redan när de kom in genom dörren och såg att "Oskar" satt i kassan. Och vi får inte glömma Ulla-Eva. Hursomhelst, de hämtade sig varsin Cola och ställde sig i Oskarkassan. Hursomhelst befann det sig ett par praktikanter i närheten, som plockade upp choklad på hyllorna. En Ellen och en Lydia tyckte det gick lite segt i kön, men det var ju bara en tant framför, som var ovanligt långsam. När hon letade efter hennes kosingar så passade praktikanterna på att fråga "Oskar" om hjälp. Ingen minns egentligen hur de uttalade sig, eftersom en Ellen blev smått svimfärdig. Men det var något i stil med "Vet du hur man fixar studentrabatten, Oskar?"...
 

Förstår ni vad det här betyder? Oskar heter Oskar. Holy shit. Vi som döpte honom till Oskar för evigheter sedan, för han ser ut som en Oskar! Vi har nämligen aldrig någonsin vetat vad han faktiskt heter. Precis som tågfredrik heter Fredrik. Förutom att Oskar heter Oskar?!.
Säger jag att Oskar heter Oskar, så heter han tydligen Oskar?
Herrejesus! Jag (och förmodligen Sanne) har varit i chocktillstånd i snart ett och ett halvt dygn. Jag börjar känna att det sakta försvinner. Men när de kallade honom Oskar höll jag på att dö av skratt. Å. Det här måste vara det bästa som någonsin har hänt mig.
 
 
Ehehe. och jag kunde inte skriva det igår, jag höll ju på att andas ut och äta middag bestående av frukt, frön och bär. En annan underbar sak är att jag har hoppat av franskakursen i skolan och har plugg på valfri plats imorgon - eheh hemma alltså! Perfekt. Alltså.
Mat och ätbart, Vardagligt | | Kommentera |

Minipaj i brist på bättre kvällsmat.

Mat och ätbart | | Kommentera |
Upp