Startsida

You tell me no, I ask you why

 
Är aningen besviken på mig själv som glömde minneskortet till kameran när jag hade släptat med mig kameran. Hursomhelst så satt jag och en Elin i parken häromdagen och fikade. En fika som kanske hade väntat två eller tre år för länge. Det var himla mysigt. Älskar picknickar och älskar parker. Jag älskar somrar. 
 
Mat och ätbart, Vardagligt | | Kommentera |

Så ofattbart trött.

 
(eftersom jag vet att ni har saknat mina kökselfies)
Uppenbarligen så sitter jag i köket, och väntar, och väntar. På mamma, som förhoppningsvis kommer hem från affären snart, med äpplen, så kan jag göra en paj. Och hur kommer det sig egentligen att varannat blogginlägg här (om inte varje nästan) handlar om paj?
Det må verka som inget mer intressant i mitt liv sker än paj, vilket rätteligen är himla intressant (glöm inte fängslande, engagerande, spännande och underbart (ja det är paj vi pratar om fortfarande)).
 
Men, detta är osant, mer intressanta (fängslande, engagerande, spännande och underbara) saker sker i mitt liv för stunden (ok lol inte för stunden därför sitter jag här, har äntligen tid över). Först skedde utflykter häromkring, sedan skedde England (och Paris) (och det var underbart, saknar allt så mycket!). Jobbet och för mycket aktiviter har stått före mig själv. Och jag klagar verkligen inte, detta är den mest underbara sommaren på länge.
Men jag har haft ovanligt lite tid över. Fast tid över, vet jag inte om jag vill kalla det egentligen. All tid är min tid, men jag har inte haft nån tid för mig.
 
Just ikväll så känner jag att jag har det. Jag har för mycket planer för mig i kväll, och inte runt mig, åt mig, från mig eller någon annan preposition, utöver för, före mig
 
Först och främst ska jag göra en paj, så fort mamsen (och papsen han med) är hemma från affären. Då ska en paj skapas. Jag ska ta en promenad i skogen. Möjligtvis med en syster. Vi ska äta paj vid vattnet. Ta en kvällstur. Sedan ska jag sova så himla mycket och gott.
Är så fruktansvärt trött att jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Och allt detta förresten, ska ske inom cirka två timmar (lycka mig till).
 
De snart två veckorna jag har varit i Sverige sedan Englandresan har jag hunnit jobba en massa, fika oändligt, kvällsbadat ordentligt, spelat aningen ukuele och inte alls hunnit städa mitt rum.
Vilket jag inte heller kommer att hinna (eller jo lol kanske jag kommer men ser det ut som jag tänkter städa).
 
Förhoppningsvis fortsätter de två kommande lediga veckorna med fika, trevliga kvällar med trevliga vänner, och en massa bra musik. 
Vardagligt | | Kommentera |

Paj på G.

 
Allmänt | | Kommentera |
Upp