Startsida

Tråkiga mobilbilder + tråkig hemtenta = tråkigt

 
Här är ett gäng tråkiga mobilder från senaste veckan. Hittade ett par jättebra byxor på H&Ms rea, har ätit sushi, dansat nån gång och haft på mig bara svarta kläder. På tal om mig i bh och byxor så håller jag på att skriva ett inlägg om kroppspositivtet. Men innan jag skriver klart det ska jag skriva en hemtenta! Plus en analysuppgift. Plus göra en grafisk profil + redovising till det. Men ni ska veta att publicera en bild på sin kropp inte är lätt. Men mer om det en annan gång?!?!?
 
Jag är mest så trött och sleten efter 1,5 vecka med hårt plugg typ konstant. Imorgon ska jag vara klar. Har jag bestämt mig för. Lycka mig till! 
Vardagligt | | 2 kommentarer |

Smoothie i kvällssolen

 
Ikväll har jag promenerat i solen, precis innan den gick ner nu. Jag har försökt att plugga, men ack och ve. Men det muntrade upp mig att min mor skickade vykort med lite information till en analys jag skriver just nu! Och så har jag och ett par vänner planerat lite Valborg idag, längtar tills dess?? Då kommer jag ju vara klar med en massa plugg, plus får grilla osv osv! Men resten av veckan kommer bli hopplös, jag har fem uppgifter som måste bli klara inom 1 och ½ vecka. Lycka mig till och låt gudarna ge mig kraft. 
 
Men i den här jättegoda smoothien har jag banan, mango, spenat, lite sojgurt, sojadryck och chiafrö. Den ger mig lite kraft sålänge. 
 
Mat och ätbart, Vardagligt | | 6 kommentarer |

24/4 - 2016

 
Wow denna pizza var precis det jag behövde idag. Jag vaknade imorse och tänkte att, nja, jag ska ju äta tofu och spenat idag. Men låg jag i sängen och tänkte, nej, jag vill inte ha spenat. Förutom att det snöade var det helt fantastiskt att gå 400 meter för att köpa pizza. Det är det bästa jag gjort på länge. Och som grädde på moset tittade jag på the Force Awakens. Har ju inte sett den hemma?? Men bra film (har dock en massa att prata om när jag ser den och kunde inte säga nåt idag  för jag var ensam)!!  
 
Däremot såg jag aldrig klart den. För att jag däckade? Det var typ värsta jag varit med om. Jag bara satt i sängen och mådde sådär, och kollade på film och åt pizza. Så somnade jag. Med pizza i sängen? Nu tänker ni, det låter äckligt, och ja, det är pizzafläckar i sängen.
 
Och så sov jag en stund och helt plöstligt var jag i slutet av filmen. Så jag stängde av och sov i tre timmar. Haha, det är ett hårt liv för en liten student. 
 
Men jag var trött åså för jag var ute igår! Hade en jättebra kväll och träffade lite nya personer. Och såhär såg jag ut i början av kvällen:
 
men det gick över. 
 
Jag mådde ändå rätt bra imorse, tills jag vaknade och började lyssna på musik. Och så kom jag på mig själv med att headbanga och för det första, det måste sett jätteroligt ut, men framförallt blev jag snurrig och fick ont i huvudet. Och tänkte, nja, man ska inte headbanga på en söndagsmorgon. Det var förresten till låten Miley av SWMRS, som jag haft fast i huvudet ända sedan dess. Plus fortfarande ont i huvudet och trött. Mina rumskompisar tittade lite snett på mig när de kom hem halv sju och jag gick ut i köket och sa "godmorgon!!" - men jag var ju relativt nyvaken. 
Vardagligt | | 3 kommentarer |
Upp