Startsida

Inga idéer, trött och vad är poängen?

 
 
Idag har jag börjat måla igen!!! Första gången på jättelänge. Och jag har noll inspiration. Hjälp mig! Har målat mig själv + tre tjejer som gråter. Känns relevant liksom.
 
Jag har ju varit på jakt efter jobb de senaste veckorna men verkar inte få det jag var på intervju för förra veckan. Men det är ju ok (eller?). Men det gör en såklart lite deppig och får en att fundera på livet; vem jag är och vad jag ska göra? Och frågor som: vad är jag bra på? är jag bra på nåt? vad är det för fel på mig?!?!
Å andra sidan har jag kanske nåt annat på G nu, men ska vara tyst om det, tror det är dålig karma att snacka om det innan jag vet!!! Så jag är tyst om det nu.
 
 
 
Här är en selfie från helgen som jag tänkte dela. 
När jag tog den funderade jag inte på livet. Allt bara gick bra, precis just då. Vad tror ni poängen är?? 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Massor med mat! Vegotips!

 
Här är en linsgryta med indisk touch. Det är morötter, lök, linser, krossade tomater, vitlök, lime, curry, spiskummin, ingefära, kanel, grönsaksbuljong och vitpeppar. Med auburgine vid sidan av. Jättebra mat! Jag gjorde 6 portioner = lunchlåda till alla i familjen. Billigt, nyttigt och mycket gott.
 
 
 
Här är en kycklingsoppa (OBS, utan kyckling). Det är Astrid och Apornas kyckling. Det är soppa med lite lime och curry. Och lite timjan och basilika, och kokosolja + havredryck. Toppat med valnötter.

 
Här är en frukost med gröt, chiapudding (+ vaniljsojgurt på den), granola och linfrö. En smörgås med Jeezly och tomat. 
 
 
En dag åt jag sallad, nacho med hummus och tomat- och paprikahummus. 
 
Mat och ätbart | | Kommentera |

Lite random bilder på grejer

 
Jag hittade en mapp på datorn som hette Ny Mapp 2, och där i låg dessa bilder. Helt random bilder jag tagit. Vad betyder det? Vad skulle jag göra med dem? Vad har de gemensamt? Jag tycker ändå det var rätt bra bilder, liksom, jag har bra smak att lägga dom i en skum mapp?!
 
Egentligen letar jag på datorn efter mitt gymnasiearbete (som förmodligen är sparat på min gamla dator). Jag behöver samla ihop grejer och saker jag gjort till arbetsprover och liknande. Istället hittar jag random mappar, random semesterfotografier och bilder på vattendroppar. Knas.  Jag ska fortsätta leta efter bra grejer.
 
 
 
Vet ni vad förresten?! Jag har varit så uttråkad av vädret och livet senaste veckorna att jag börjat bry mig om mitt instagram-feed igen. (Okej jag har väl alltid brytt mig) (men menar att nu har jag haft tid att ha ångest för mitt feed) (en jätteskum sak att ha ångest för ju). Så jag försöker ändra mitt feed, men vet inte hur jag vill ha det. Hur ser ett snyggt instagram-feed ut?? Fyrkantiga bilder? Vit kant? Färgglada bilder eller tonade bilder? Eller spelar det ens någon roll?
 
Jag har för mycket fritid just nu.
 
Men jag ska lösa det.
 
Hjälp mig!
 
Och följ mig på instagram @pellenp
Borta bäst, Vardagligt, fotografier | | En kommentar |
Upp