Startsida

Inga idéer, trött och vad är poängen?

 
 
Idag har jag börjat måla igen!!! Första gången på jättelänge. Och jag har noll inspiration. Hjälp mig! Har målat mig själv + tre tjejer som gråter. Känns relevant liksom.
 
Jag har ju varit på jakt efter jobb de senaste veckorna men verkar inte få det jag var på intervju för förra veckan. Men det är ju ok (eller?). Men det gör en såklart lite deppig och får en att fundera på livet; vem jag är och vad jag ska göra? Och frågor som: vad är jag bra på? är jag bra på nåt? vad är det för fel på mig?!?!
Å andra sidan har jag kanske nåt annat på G nu, men ska vara tyst om det, tror det är dålig karma att snacka om det innan jag vet!!! Så jag är tyst om det nu.
 
 
 
Här är en selfie från helgen som jag tänkte dela. 
När jag tog den funderade jag inte på livet. Allt bara gick bra, precis just då. Vad tror ni poängen är?? 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Massor med mat! Vegotips!

 
Här är en linsgryta med indisk touch. Det är morötter, lök, linser, krossade tomater, vitlök, lime, curry, spiskummin, ingefära, kanel, grönsaksbuljong och vitpeppar. Med auburgine vid sidan av. Jättebra mat! Jag gjorde 6 portioner = lunchlåda till alla i familjen. Billigt, nyttigt och mycket gott.
 
 
 
Här är en kycklingsoppa (OBS, utan kyckling). Det är Astrid och Apornas kyckling. Det är soppa med lite lime och curry. Och lite timjan och basilika, och kokosolja + havredryck. Toppat med valnötter.

 
Här är en frukost med gröt, chiapudding (+ vaniljsojgurt på den), granola och linfrö. En smörgås med Jeezly och tomat. 
 
 
En dag åt jag sallad, nacho med hummus och tomat- och paprikahummus. 
 
Mat och ätbart | | Kommentera |

Latte och tomatsoppa (när vädret är sådär)

 
Nu när vädret har varit rätt kasst ett tag så har jag hunnit dricka en del havrelatte. Det är typ min nya favoritgrej. Hur gör man havrelatte när man inte har Oatlys iKaffe hemma då???
Jo, du behöver havredryck och snabbkaffe, och valfritt vaniljsocker eller kanel.
Värm upp ca 2 dl havredryck i kastrull, vispa till skum, rör ner 2 tsk snabbkaffe och vaniljsocker. Och ja, det är väl ungefär hela grejen? 
 
(jättebra grej).
 
Vad har jag gjort senaste veckorna då? Ja, jag har varit nere vid västkusten, varit på kräftkalas (utan kräftor för mig såklart!) med släkt i Värmland, har hängt i skogen, badat, chillat, och grillat lite och blivit helt förvirrad och uppskakad av sensommarens (eller ja till och med höstens) plötsliga ankomst. Ja, fy för hösten. Det kanske verkar fint på utsidan, med färger, mysiga varma drycker inomhus, fina gubbtröjor och nya höstskor, men vi alla känner ju till sanningen; snart kommer vintern (och det är ingenting positivt).
 
Något positivt däremot är Of Montreals nya album?!!?! Jag vet jag skrev om kärleken här på bloggen för ett tag sedan. En saknad och längtan av kärlek som började med filmen 500 Days of Summer, det slutade med ett tomt hål som fylldes av ett helt underbara Doc Martens skor (som jag fortfarande inte köpt, däremot dagdrömt och längtat efter = kärlek). Den tomheten är nu fylld med Of Montreals nya musik, för tillfället.
 
(och jag har ett par nya skor också, så just nu är jag mätt av all kärlek) 
 
 
Här är också en tomatsoppa med mycket mycket basilika. En mycket bra tomatsoppa. 10/10
Mat och ätbart, Vardagligt | | En kommentar |
Upp