Startsida

kent

Hej hopp alla som läser!!! Det var ett tag sen?! Jag har varit upptagen senaste dagarna, med att se olika grejer. I onsdags såg jag William Spetz gå förbi på stan (det är ca den mest random person jag sett gå till Ica), samma kväll såg jag Rogue One och den var så himla bra!!!!!!!1 Har inga ord för det (skoja har visst men lämnar det till en annan gång, star wars-nörden i mig har alltid lite kritik att komma med, men se den).
Sen såg jag Kent i torsdag. Och oj oj, kent, kent, kent..... Vet inte vart jag ska börja? Har inga ord för det, alls. Jag och två vänner stod längst fram, köade länge, dog nästan pga minusgrader, var glittriga i ansiktet
Då var jag cool med det, tänkte att nä, jag är inte ledsen. Men det var jag. Men efteråt var jag inte ledsen. Jag var mest mållös, ändå glad och nöjd. Dom är så jäkla bra och allt var bäst. 
 
Men mina känslor och ledsamheten kom imorse, jag tänkte bara på vilken fantastisk kväll det var och att jag 1. aldrig kommer uppleva det igen med dom, 2. att jag inte fick känna mig skitpissledsen under konserten 3. att det är så fin musik. Jag tror jag kommer gå igenom min 14-åriga-emoperiod ett tag nu; har varit post-konsertdeppig hela dagen och det verkar inte försvinna. Jag vill bara lägga mig på sängen och gråta, klä mig svart och prata om döden. Tänk ändå så mystiskt livet är!!! Ena dagen är man en av de 100 första på konsert, ihjälfrusen, svimfärdig men glad, andra dagen är man inte det men mår SÄMST. Skumt det där.
SOM SAGT, det finns inga ord för konserten, kvällen, känslorna.
 
Har typ klump i magen att skriva det här pga så jobbigt och mycket känslor som jag inte vet vad jag ska göra med
hjälp mig
 
TACK SOM fan kent
En bild som sammanfattar kvällen:
GALET
 
Vardagligt | |
#1 - - Emelie:

Det gör ont att dom lägger ner <3 kRAM

Svar: Åh ja det gör verkligen så ont, har varit så himla deppig nu hela helgen och vet inte när det kommer gå över <33
Ellen Sahlberg

Upp