Startsida

Orange

 
Här är jag i en ganska orange ögonskugga, det ser ju fint ut och så. Men sanningen är den att jag är krasslig, trött, febrig, hostig, torr om näsa och om läppar och andra grejer som är mindre fint. Jag har varit sjuk hela helgen. Fick nå feber i lördags och har mest varit soffliggandes, framför Harry Potter, Say yes to the dress, nån dålig romantisk komedi och massa Catfish. Men idag försökte jag i alla fall se kry ut och sminkade mig lite. Jag upptäckte förra veckan att den här orangeafärgen är helt otrolig!!! Och när jag ser bilder såhär så är jag ännu mer övertygad att blondera mina ögonbryn. Mitt hår är ju väldigt många nyanser ljusare än ögonbrynen, men har aldrig riktigt vågat färga dom än. Nån som har erfarenhet från detta?! Hur gör man? Vart finns bra blekning för ögonbryn? Hur får jag dom till samma färg som håret? 
Nåt som såklart är positivt med lite mörkare ansiktshår (och annat hår också) är ju ögonfransar. Som jag har mörka och tjocka naturligt. Har ju nästan aldrig använt mascara?! Och inte ens tänkt tanken liksom. 
Och igår tände vi ett till ljus och åt snickerskaka (väldigt oadventigt?), men gott. Idag åt jag upp resten av kakan framför dålig förmiddags-tv. 
Mode & Skönhet, Vardagligt | |
#1 - - sanne:

Åh skulle va så fint med ljusare bryn! Kan se det framför oss 😁 fast det är ju fint nu med såklart 😍

Svar: Åh men visst skulle jag? Galet att det är så mörka juuuJag vet bara inte om jag vågar bleka...
Ellen Sahlberg

Upp