Startsida

En helg

Tänk så fort tiden går. Ena sekunden är det augusti och 20 grader varmt, andra sekunden är det första advent och svinkallt. För mig känns det så här. Jag tror det har med åldern att göra, att tiden känns så  frukansvärt annorlunda. Det måste ändå bero på att det finns mycket mer tid att jämföra med och varje minut, timme eller månad blir en mindre bit i det stora hela. 
Och inte bara månaderna går fort, men dagen (som 1 bestämd enhet) går fort också. I förmiddags var jag, Sanne och halva släkten på julmarknad. Och det var min tredje julmarknad i år, vilket är lite för många när det redan är 27:e november. Och det har redan spelats på tok för mycket julmusik senaste tiden. Det här betyder att när jul väl är här har vi väl tappat geisten. Nej, nu får det räcka med julmusik. Chilla ett par tre veckor. 
 
Idag var det julmarknad nummer 3, men igår var det nummer 2. Då var jag i Stockholm och letade kläder, nya skor, hörlurar och andra roliga saker man kan köpa. Jag köpte ändå ingenting, förutom en liten badbomb. Jag är fortfarande dålig på att shoppa; vilket såklart är en bra egenskap om man försöker vara ekonomisk, men en sämre egenskap om man försöker köpa ny vinterjacka. När jag hade provat sjuttioelva kappor, som jag ändå inte skulle köpa p.g.a. för dyra, var vi trötta och satte oss på Espresso House, en räddare i nöden - tänkte vi. Men nej, så fel vi hade. Jag beställde sojalatte och precis efter beställde min syster chailatte med havredryck. Till min överraskning fick jag också en chailatte. Det var en sånt där ögonblick man är så himla besviken på livet, man verkligen tror det är underförstått att latte = kaffe och inte latte = nåt annat som inte är kaffe. Lite besviken och druckit chai för första gången lämnade jag Stockholm. 
 
Jag har ändå haft en himla mysig helg, med mycket kakor, glögg, promenad i stockholm, god mat, bra sällskap, tända ljus och (för mycket) julmusik. 
Slänger in en selfie p.g.a. relativt nytt läppstift som är nice. Och ungefär såhär såg jag ut idag. Med läppstift. 
Vardagligt | |
#1 - - Meg:

tjusigt läppstift där!

Svar: Åh tack, det är verkligen fint ja!
Ellen Sahlberg

#2 - - J:

Fin färg på läppstiftet!!

Svar: Åh tack det är det!
Ellen Sahlberg

#3 - - Alice Lindström:

Det ser grymt mysigt ut!

Svar: Åh ja det var det!
Ellen Sahlberg

Upp