Startsida

Fredagstorsdag

Här är jag, nyduschad och när jag drack kaffe imorse.
 
Jag är mycket förvirrad över vilken dag det är; jag åt precis tacos med hela familjen och vi har ätit tillsammans som en samlad trupp. Och vi äter ju bara tacos på fredagar?! Vilken dag är det ens?! Fredagstorsdag eller torsdagsfredag?!
 
Tidigare idag var jag på stan med mammis och tittade på skor. Hon köpte ett par, men inte jag. Sen har vi haft en mys mamma-syster-dotter-dag och druckit te, varit ute på promenad, lyssnat på musik och spelat kortspel. Det har varit en bra dag, men har haft en genomgående känsla av tomhet den här veckan. Jag har varit lite besviken på livet och det har känts som att allt är skit (men det är det såklart inte) (och förutom igår, när dom spelade ABBA på Monki?!?!). Äh, men det är ingen idé att deppa. Och grejen med att deppa är att det är så lätt att skriva här/på instagram eller vilken social app som helst. Men det är få gånger då jag skriver att jag är glad. Varför är det så?!?! Jag borde väl börja med att skriva en positiv hälsning här när allt går kalasbra istället.
 
Då verkar allt mer positivt.
 
 
Vardagligt | |
#1 - - ISA:

men mysigt värre med en sån mamma-dotter dag! tror det ibland är en bra grej att fake it til you make it även gällande gladheten :)) kram!

Svar: Jaa det va himla mysigt! Åh men precis, och så tror jag man gör en större grej av att må dåligt än att må bra, och just därför är det viktigt att snacka om att må bra också!
Ellen Sahlberg

#2 - - Ellen Lindberg:

Mamma-dotter-dagar <3

Svar: Precis!! <3
Ellen Sahlberg

Upp