Startsida

Instagram och julkort

 
 
 
Här är lite av mitt senaste på instagram. Jag vet att jag förut gnatat och knorrat om mitt instagramflöde och hur det ser ut. Men har ni sett hur det ser ut?! Det är fruktansävrt, fult och frustrerande. Jag vill verkligen att det ska vara fint och harmoniskt men har under senaste veckorna när detta problem varit ett problem kommit fram till:
 
1. jag är en värdelös fotograf. speciellt med telefon. om inte en bild kan bli bra till instagram kommer en hel uppsättning inte vara det
2. jag kan inte välja vilket tema jag vill ha. vill jag ha det svartvitt? nedtonat? ljust? mycket konstrast och mättnad? jag vet inte i alla fall. och det blir inte harmoniskt 
3. och har ingenting fint/harmoniskt/vällagat/fint bakverk eller något att instagramma längre?!
 
Hur kan detta ens vara ett problem 
Det är väl tur att jag inte har jättemånga svårare beslut i livet i alla fall
 
Jag har ikväll målat med akvarell och druckit te. Jag gör lite julkort med Star Wars-tema. "It's a jul" med Ackbar och 'may the jul be with you" är det roligaste jag kom på. Och det är inte ens jättekul. Jag måste verkligen step up my game om jag ska få nån att skratta lagom till jul. 
 
Förresten har jag varit jätteledsen när jag scrollat genom det här:
https://twitter.com/i/moments/796417517157830656
 
Och jag hoppas verkigen Sverige lär sig lite av det och röstar bättre och är ett föredöme för resten av världen 2018. Det vill säga ut med högerextrema och fascister ur vårt sytem. Vi vill bara ha det fredligt, rättvist och jämställt. Varför ska det vara så svårt?
Jo, jag vet, det är svårt. 
 
Vardagligt | |
#1 - - Simon G:

Vilket smart och coolt sätt att göra sina egna julkort på, ser ut att bli riktigt fint. :)

Svar: Tack!! Ja, jag hoppas det blir fint! :)
Ellen Sahlberg

Upp