Startsida

Stilinspo från favoritkaraktärer

Här är lite stilinspo från ascoola fiktiva personer, vars garderober jag önskade jag bodde i.
 
1. Elaine Benes/Seinfeld
Elaine är både asball och klär sig asballt. Hon passar i gulliga klänningar, blommigt och spets. Men kan också ha kavaj och skjorta och se stilig och proffsig ut. Och jag själv gillar ju mig i blommiga klänningar, jeansjacka och strumpor i low cut boots och ser därför mig själv i henne. Men Elaine har verkligen allt och passar i alla stilar. Det är ju det man själv vill klara av. Och så har hon drömhåret.
 
 2. Vod Nordstrom/Fresh Meat
Jag har följt serien Fresh Meat sen den kom ut till slutet nu i våras och det var kärlek vid första ögonkastet. Karaktärern Vod kan verkligen fixa vilka kläder som helst och göra det skitsnyggt. Det är mycket halsband, chokers, rosetter, läppstift, kragar, rock'n'rolligt, stora jackor och 80-tals jeans. Oavsett vad Vod har på sig så är det lite edgy och coolt och i varje avsnitt blir man alltid glad av kläderna och stilen. 
3. Peggy Bundy/Married with children
Och raka motsatsen till Vod så har vi Peggy. Som inte alls är punkig, rockig eller har plottriga halsband. Istället klär sig tight, färgglatt, poppigt och stilsäkert. Jag har länge trott jag varit allergisk mot galet, neon, färgstärkt och leopardmönster. Men det är jag verkligen inte. Det är verkligen mer än svinballt. Peggy är utmärkt exempel på detta. Med rött hår och lugg har denna karaktär verkligen skapat igenkänning och en identitet. Och det är så jäkla snyggt!!! Jag önskade bara jag kunde bära leopardmönster och neon som henne. Men tror ingen riktigt kan det. 
 
Barb från Stranger Things är också värd att nämna som asball stilinspo och får en hedersplats här:
Bildresultat för stranger things barb
 
Likaså tjejerna från This is England, men kunde inte välja ut vem av dem som är grymmast, men här är Smell, Lol, Trev och Kelly
Bildresultat för this is england
Mode & Skönhet | |
Upp