Startsida

Throwback: ett soligt Paris

För två och ett halvt år sedan var jag i Paris i tre dagar med en språkresa. Tänka sig att det är två och ett halvt år sedan. Saknar den sommaren, Paris och England. Det var verkligen bästa sommaren. Och vi hade sånt tur med vädret i Paris. Det var 30 grader varmt och sol. Under de tre dagarna hann vi med eiffeltornet, äta mat, stå i kö, vintageshoppa och fika. Men hann inte med Louvren, Sacre Coeur eller Notre Dame. 
Men om en vecka åker jag till Paris igen!!! Jag och mamma åker i och med födelsedag, att hon kan ta ledigt och att ja, varför inte?! 
 
Det ska verkligen bli hur kul som helst! Vi har en del inplanerat men så får vi se där vad vi hinner och orkar. Det enda svåra är ju mat. Vet att det var tråkigt/svårare att vegetarian där, så nu får vi se hur det är att vara vegan!
 
Sen har jag planer/tankar/idéer om att åka till Berlin, Brighton, Prag också.. Vi får se hur det går med det!!! Har ni någonstans ni vill åka eller en plats man borde besöka?
 
Borta bäst | |
#1 - - Ellen Lindberg:

Paris alltså, verkar så mysigt. Jag vill verkligen dit någon gång. Men hade också gärna åkt till Prag. Det pratade jag och min sambo om förut, borde verkligen ta upp de planerna igen.

Svar: Ja Paris var så mysigt när jag var där! Hoppas det är lika fint nu på hösten bara!Och ja, Prag har jag hört så mycket bra om. Har hört bättre grejer om det än Paris?! Dit måste man nog åka!
Ellen Sahlberg

Upp