Startsida

Dagens smink och håriga tankar

 
Har köpt mig en ny make up-blender, svamp, ja ni vet - och sminket e 10/10. Har också  helt fel läppstift för säsongen, men det är ett rosa läppstift i färgen 98 Bubbly från Viva La Diva. Jag har också rouge på näsan, ja det är mitt nya favorittrick. Rougen är varm och go' från Elf. Och förresten så har jag ögonbryns-kris. Vad gör jag med dom? Dom är varken stora och fylliga eller smala och snygga eller ljusa eller mörka. Men dom är mörkare än håret?!
 
Vad ska man göra med håret förresten? Ska det vara långt? Ska det vara kort? Borde jag blondera eller färga det mörkare?
Men den rationella delen av mig säger att jag låta bli!!! Inte gör något, inte färga, klippa eller ah - ni vet. Men mitt hjärta säger att jag borde klippa det kort, skaffa page eller varför inte pottfrilla, blondera och färga nån pastellfärg. För ett par år sedan skulle jag gjort det utan att blinka, men ja tider förändras. Idag har jag en bild i huvudet att när jag är gammal, en liten pensionär, då ska jag ha långt hår. Riktigt långt. Grejen är ju den att håret blir inte längre med åldern, kanske med tiden, men inte med åldern. Min mamma sa alltid när jag var galen (alltså för några år sedan) att håret blir aldrig långt när du är gammal om du inte har långt hår nu. Och jag tänkte inte mer på det. Om det nu ändå kanske är sant vill jag ta hand om håret jag har. Trots allt är jag ändå rätt lyckligt lottad med tjockt hår, även fast jag förstörde genom att blondera hälften (eller ja mer) av min tonår.
 
Men luggen är jag så nöjd med för tillfället! Alltså har ni nånsin sett en mer fyllig och mysig lugg? Nej, jag skulle inte tro det. 
 
 
 
Mode & Skönhet, Vardagligt | |
#1 - - MALIN:

Vad fin du är! Du klär verkligen i rosa läppar! Kram

Svar: Åh men tack! Vad kul att höra! Kram
Ellen Sahlberg

#2 - - rememberthiis.blogg.se:

Fint :)

Svar: Tack!
Ellen Sahlberg

#3 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Håller verkligen med om luggen, SÅ FIN! Du passar verkligen så bra i den också :)

Svar: Åh tack! Ja, den är verkligen bra just nu och i rätt längd! :D
Ellen Sahlberg

#4 - - Nettan:

Fin färg på läppstiftet :D


Http://nouw.com/Nettan

Svar: Vad kul att höra! :D
Ellen Sahlberg

Upp