Startsida

Glitter i vardagen, dåligt väder & dat old rump

 
Där sitter jag framför datorn och funderar. Om jag nu ska vara ärlig så har jag inte funderat jättemycket idag, inte på något. Mitt huvud har varit nästintill tomt. Jag tänkte ett tag på  vad jag skulle äta till lunch (och det blev morotssoppa). Sedan tänkte jag lite på  vad jag skulle ha på mig för kläder (men det spelade egentligen ingen roll för har bara slappat idag). Jag har med andra ord inte stött på några stora besvär eller hinder idag. Det finns såklart en sak som jag funderade lite extra på och som gjorde mig överraskande glad; Donald Trump. 
 
Ja, han gjorde mig glad idag. Det är nog enda gången det kommer att ske. Tro inte jag att jag tycker om honom, nej, usch, fy och fy och fy nej. Jag blev bara så lättad när till och med republikaner i USA tar avstånd från honom. Det gjorde Trump bra. Har Trump mer stöd från dom är det ju mycket större chans att han vinner. Ju mer han verkar vara ett as nu desto mindre är chansen att han kommer bomba hela världen. För ja, det är det som kommer hända om han vinner. Sedan han är presidentkanditat har Apeman blivit mitt livs soundtrack (lite mer än det var förut). Det här beror alltså på det som läcktes på internet igår (eller nyligen åtminstone). Jag hoppas ni hörde vad han sa ang. kvinnan han skulle ragga upp. Hur kul som helst! Men samtidigt läskigt. Att det finns så vidriga män. Som kan bli president........
 
(galen värld) 
 
 
 
 
(I think I'm so educated and I'm so civilized
'cause I'm a strict vegetarian
But with the over-population and inflation and starvation
And the crazy politicians
I don't feel safe in this world no more
I don't want to die in a nuclear war
I want to sail away to a distant shore and make like an apeman)

 
För att muntra upp mig (och andra också) från den tråkiga, gråa, hatiska vardagen har jag glittrig ögonskugga. Det är bra grejer det. Mer glitter och alla problem är som bortsprugna. 
 
 
 
Vardagligt | |
Upp