Startsida

Nästan inge poo

 
 
Sedan ungefär 4 månader tillbaka har jag slutat tvätta håret så mycket som jag gjorde förr. I flera år har jag tvättat håret nästan varje dag - jag vet galet! Jag har inte helhjärtat gått in för no poo-grejen, men bara nästan. Tvättar en gång i veckan nu, eller mer sällan om det går. Mitt hår har varit rätt tjockt och bra förut, men oj nu, nu är det tjockt och bra, på riktigt. Jag måste bara ta det här tillfället och rekommendera att tvätta mindre med ett snällare schampoo. Allas hår fungerar förstås olika, men för mig har det gjort att håret inte behöver tvättas lika ofta, det är inte lika torrt och slitet, det är tjockt, lockigt och volymigt och det är billigare. Nu köper jag istället ett schampoo som är lite dyrare, bättre för hår och djur istället för första bästa billiga. 
Vardagligt | |
#1 - - Kattis:

Bra tips!😊

Svar: Tack :)
Ellen Sahlberg

#2 - - Sandra:

Åh jag slutade helt ett tag och det var så skönt! Men sen fick jag mjäll och det hade säkert gått att lösa på något sätt men jag gick tillbaka till schampo pga lat haha

Svar: Åh haha! Ja, jag vet inte heller hur länge jag kommer fortsätta med att inte tvätta... men man får vänta och se hur det går!
Ellen Sahlberg

Upp