Startsida

Ellen i England

Nu ska jag ta tag i ett nytt kapitel i mitt liv. Det har verkligen hänt så mycket på senaste tiden; har flyttat, krånglat och pluggat.
I och med det tänker jag även ta tag i bloggen. Här ska ni få veta allt, menar verkligen allt (!), om mitt nya liv i England. 
 
 
 
 
Skojar såklart bara.
Ska inte berätta någonting privat.
 
Kan däremot berätta om London!
London, London, London, där var jag förra lördagen. Det var en väldigt, väldigt, väldigt bra lördag. Det började med tröttsam tågtur, tröttsam busstur, men sen kom vi fram till en solig och varm huvudstad. Vi käkade god mat, mycket kakor och annat onyttigt. Gick runt i Camden och hittade fina grejer i second hand-affärer och på marknader. Satt i solen och åt macka. Ja, bra dag helt enkelt.
 
 Men, för att inte tala om Brighton..... 
 
Brighton, Brighton, Brighton. 
 
Mitt liv har verkligen varit en emotionell berg-och-dalbana de senaste veckorna, ja till och med månaderna. Ni som känner mig vet ju att jag, trots allt, inte är så himla upp och ner. Så jag pratar inte om någon stor berg-och dalbana här, ingen Balder och absolut ingen Insane, hur mycket man än försöker vara lite insane då och då. (obs misslyckas totalt). Jag är lite mer som Vilda Musen på Gröna Lund. Ja, ni vet lite upp och ner men sen så hackar det som fan och gnisslar och grejer och man kissar nästan på sig för så rädd blir man när jäveln inte åker som den ska. 
 
Sen undrar man vafan heter det vilda musen för??
Ja, lite sån är jag.
 
Minus det är med vild och mus. Eller vild mus. 
 
Hur som helst, jag bor en bit utanför Brighton nu i vår. Hela den grejen är ju rätt skum, men mest helt otroligt. Sen jag kom hit har vädret varit 80% (obs mina mattekunskaper stämmer inte alltid) nice, några dagar kallt, regnigt och blåsigt. Men här är det verkligen vår och sol. Vårblommorna blommar redan över, vilket gör mig både ledsen, att den tiden gick så fort, men även glad, för snart är det sommar?!?!
 
Jag har ett par bestämda planer för sommaren, lite för påsken nästa vecka, och lite idéer för resten av terminen. Men finns mer grejer jag vill se och göra! Ska försöka hitta bra second hand-butiker, mysiga caféer, bra uteställen, gå på festival, konstmuseum och äta nice mat. Nu framöver ska jag som sagt, ta tag i bloggen och dela med mig av alla mysiga caféer jag hittar. Puss puss så länge!
 
Här är en bra video om du har 6 minuter till övers.
Upp