Startsida

En helg i Brighton

Har återfunnit min tonårskärlek, Pete Dorthy, jag visste att den kärleken inte hade tagit slut riktigt. Men har verkligen inte hört Babyshambles på så många år, men så, ja, från ingenstans (eller okej, okej, från att en lärare visade bilder på alkoholiserade kändisar...) så fann vi varandra igen. 
 
Det är söndag redan, och tro det eller ej, men det är väl fyra veckor sen jag kom hit. Alltså, tänk vad dagarna går fort. Får nästan ont i magen när jag tänker på det. Alla dagar här kommer bara springa iväg. Hur ska vi hinna med allt??
Å andra sidan kanske man tröttnar på att ha roligt jämnt och ständigt.. eller?
 
I Brighton finns det verkligen så mycket att hitta på, se och göra. Jag har precis upptäckt ett ställe med vegansushi där de görs i form av wraps/subway-mackor. Det är alltså som en rulle med sushigrejer, till exempel gurka, avocado, ingefära, morötter, rödbetor, tofu och annat gott. Och givetsvis ris och sjögräs. Det är nytt favoritställe och verkligen tips för veganer som ska till Brighton!
 
Annat nice ställe är stället Burgers & Cocktails, som till vår förvåning säljer Burgers och Cocktails. Mellan 17-19 är det halva priset på drinkar och sedan är det 20% studentrabatt på maten. Prisvärt? Synd bara att det inte finns några veganalternativ på maten, käkade bara sallad och sötpotatispommes. Men fick däremot snygga drinkar. 
 
Ungefär här bor jag
 
Annat kul som hänt i helgen: har ätit glass på stranden, varit på vår/påsk-marknad, suttit i park med bra vänner, druckit fruktansvärt äckligt te (lol och man tror engelsmän = bra te), spenderat en halv dag att leta efter veganchoklad och när den väl är funnen inte varit sugen på att äta den.... 
Och ni vet när man handlar mat för en hel vecka, men så råkar man äta allt på en dag. Ja, ungefär så. är det
 
På tal om helt andra grejer: har jag insett att jag borde vara gammal (och rik). Nej, men nu på allvar, jag ser verkligen fram emot att ha mitt eget ställe, med trädgård och plantera grejer. Jag vill bara ha en massa pelargoner, blommiga tapeter och leva mitt liv. 
Hjälp mig sluta vara ung och partyglad!!
Upp