Startsida

Vardagen i Brighton

Efter att ha käkat havregrynsgryt varje dag i två månader, börjar jag nästan tröttna. Men bara nästan, kom ihåg det. Jag är alldeles för snäll och blyg för att säga till min värdfamilj att jag kan tänka mig yoghurt ett tag, med andra ord, så  ska jag försöka äta gröt i en och halv månad till. Ibland lyxar jag till det med både blåbär och banan, men väldigt sällan kan jag hälsa.
 
Idag har det varit en till dag i skolan, har sedan kommit hem och hängt med en katt, som inte verkar vilja lämna mitt rum. Dagarna går så fort bara, jag hinner ju inte med. Känns som det precis var helg, men vi får ju helg igen imorgon?! Galet. Och i helgen var det första gången jag kände lite hemlängtan. Det är verkligen lite småtråkigt att känna så, här är istället lite roliga bilder från helgen:
 
 
 
Ett café i Steyning som var hur mysigt som helst
 
Och mackor en dag i Brighton
 
Jag i lördags (förresten börjar jag inte se gammal ut?!?! börjar kanske få ålderkris...?)
 
 
På tal om att se ut så måste jag förnyamig själv; H&M har tagit min stil rakt av (ja, vi kallar den min även fast den förstås inte alls är min). Inne på H&M häromdagen tänkte jag fan vad snygga kläder! Ser precis ut som jag nåt har = det är inte så jävla coolt trots allt. Gör H&M det är det ingenting å ha. Det är betyder att jag måste bli mer edgy, det är den enda möjliga lösningen, men vet inte hur jag ska klä mig eller vad ska göra? Hur ska jag hitta en ny stil? 
 
 
 
Vardagligt | |
#1 - - NORRSKEN EMMA:

vilka god mackor :)

ha en underbar dag
kram

Svar: Ja, det var det! Tack!
Ellen Sahlberg

#2 - - Johanna:

Fina bilder! Ja, jag skulle önska ibland att jag kunde äta havregrynsgröt varje morgon, det är ju så enkelt😊 Men efter ett tag tar det liksom stopp...

Svar: Ja, känner lite att nu börjar det ta emot att äta havregrynsgröt (även fast jag älskar det...)
Ellen Sahlberg

Upp