Startsida

Röd

Varför jag posar med en kaktus minns jag inte, men det gör jag.
(och kollar dramatiskt ut genom fönstret, ah vad gör man inte för en bra bild...........)
 
Det här är i alla fall en relativt bra look från i veckan, som jag vill dela med mig. Röd ögonskugga, vilken bra grej ändå!!!! Och jag försöker spara ut stackars luggen, men minns ni sist jag försökte med det?! Det gick ju inte alls speciellt bra. 
 
Den här veckan är också heelgalen. I fredags jobbade jag sista dagen på sommarjobb på Visingsö, jag hamnde sen i fredagskväll i Mariestad och lämnade grejer. Nu är jag i Fagersta och ska städa, ta körlektioner och säga hejdå till mitt ungdomsrum och huset. Sen flyttar jag och min syster till en tre om två veckor! Wow, mycket händer
 
Mode & Skönhet, Vardagligt | | Kommentera |

Saker jag lärde mig förra veckan

Bilderna är väl lite sisådär irrelevanta, men lite fina kossor, Suzan och blommor är ju fint! 
Men jag har lärt mig några livsviktiga grejer i veckan:
1. Barn e ju helt pantade (...eller?)
Förra veckan var jag och Suzan i Gränna och skulle äta. Stället vi käkade på hade kaniner, trevligt, visst?! Och hade skylt, för att locka barn, som sa nåt i stil med "klappa våra kaniner". Jag förstår att barn är nyfikna och så vidare, att barn vill väl (OBS inte alla såklart), men varför ska barn peta på ALLT?! Stackars kaniner. Blev ledsen på riktigt. Ett barn i 8-års åldern sprang därifrån till sin familj och skrek "MEN DOM ÄR JU TRÅKIGA" och jag tänkte AH FAN för du skulle ju vara jävligt rolig om vi satte dig i en bur och petade på dig.
MEN, som sagt, barn vet inte allt. Dom lär sig.
Egentligen är det väl de vuxna som är pantade. De som satte dessa kaniner i en liten bur för att locka till barn till resturangen, istället för att göra bra mat. Vilket leder oss till punkt 2:
 
2. Det går att vara vegan på Visingsö, men inte i Gränna
Under en lång promenad på Visingsö (en ö alltså) hittade vi till en gård som inte bara sålde dadlar, frukt, jordnördssmör, utan också vegan-choklad, bars och veganglass. Jag blev så glad. Har ju varit chokladsugen ibland men det finns ju inte så mycket alternativ här, eller jo tydligen så finns det!!! Men Gränna däremot, är det ont om vego-mat. Vi åt ca världens sämsta burgare och mådde dåligt efteråt. Fy
 
3. Jesus finns
Jag var ensam i ungefär 3 minuter i Gränna, då kommer gubbe fram till mig och säger att han har haft ett möte med Jesus. Och visst, säger han det så.
 
4. Jag kan bara hålla andan i 38 sekunder
Efter jag va i Gränna hade jag tråkigt. Och övade på att hålla andan. Och 38 sekunder, det är ju ingenting. Läste nånstans att 2 minuter är medel?! VA vad gör jag fel?
 
5. Det är redan 13 augusti, snart höst
Hur hände det häääääär
 
6. Jag och Suzan är bra på frukost
Vardagligt | | Kommentera |

Min dag

 
Idag har varit en såndär dag då dagen har fisit mig rakt i ansiktet. En riktigt äcklig fis, med lite löst bajs i. Se bilden ovan. 
Förlåt för den bilden
 
 
 
(skoja skoja sorry not sorry)
 
 
Ah, vad ska man säga? Dagen började med att jag skrämde två hästar, och det hade jag ångest för i två timmar. Tills jag glömde bort allt och ba försvann. Har haft ont och är typ förkyld (obs vet inte? mår skumt, ont i leder och kan inte sova?! och haft feber, nån som vet vad det är??)
Jag har i alla fall mått skumt. Och hoppas nån annan kan jobba för mig imorgon.
Sen är jag lite stressad över att jag flyttar på fredag (igen, ja vet..) och måste packa och städa. Fyfan va tråkigt
Jag har inte heller orkat handla och har ingen mat hemma. Vad ska jag äta imorgon?! 
Det enda jag har hemma är havregryn, kakao och smör. Det blir nog chokladbollar.
Men, på riktigt, jag har haft problem med sömnen nu till och från hela sommaren. Senaste tre nätterna har jag bara sovit 1-2 timmar. Har haft liknande problem förut, som nog var stress, men jag är verkligen SÅÅÅ trött nu och ändå går det inte
 
hjäääääääääälp
 
Okej, förlåt, på riktigt för ett sånt gnälligt inlägg
:/ 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp