Startsida

Topp 16: bästa tråkiga tinder-profiler

Såhär mycket himlar jag med ögonen när jag får upp en tråkig tinderprofil. Här nedanför följer en noga utvald lista med de profiler som tävlar om platsen som den tråkigaste tinderprofilen. Och med tråkig menar jag verkligen riktigt jävla piss-dåliga. Så där riktigt tråkiga att du inte bara vill gömma dig bakom en sten och cringea, utan peta ut dina ögon med en jävla gaffel för så fruktansvärt tråkigt är det att läsa dessa profiler. 
 
Låtsas förresten som att jag inte har mat mellan tänderna. 
 
 
  Vi har alla sprungit liknande profiler; nån snubbe som bara skriver längd, som inte skriver nåt alls eller drar nån gammal klyscha som "skrattar åt mina egna skämt, du behöver inte göra det" eller "orkar inte skriva en profil, fråga mig istället" och snubbar som recenserar sig själv. Ibland är de tråkiga profilerna opersonliga och karaktärslösa och ibland är de helt säregna och speciella; men fortfarande dötrista. Här nedan är en samling av alla olika typer.

Vem tar då priset som tråkigaste tinderprofilen? 

På plats nr 16: Kim, 28. 29 km bort

"Assååååå jag är inte tråkig.... jag lovaaarr!!!!!! meeen om du inte tycker jag är kul så tycker i alla fall jag det......"
Rätt tråkigt att försöka visa hur rolig du är Kim, genom att vara riktigt tråkig. Jag skrattar åt mina egna skämt-klichén, har ju ALDRIG använts förut ut. 
 
 

Plats nr 15: Alber, 25. 27 km bort

Skön snubbe som gillar snygga brudar. Gillar i alla fall ärligheten, även om den är dötrist. En stadig 15onde plats. 

 

På plats nr 14: Emir, 22. 37 km bort

Nej, bara nej.
 
Och nej, inte så viktigt.
 
Plats nr 13: Robin, 23. 31 km bort
 
Det här är ju egentligen en rätt nytäkande profil, och han vet ju vad han letar efter. Men är det roligt...?
 
"Är du inte konstant kåt kommer det aldrig att hålla"- Robin, 23
 
OCH sorry Robin glömde censurera ditt snapchatnamn..... 
 
Plats nr 12: Robert, 21. 32 km bort
 
Jag läste först "tja FAN BLI intresserad" och tänkte nu jävlar, ett hot!! bäst jag swipear höger och BLIr intresserad. Men så läste jag igen så stod det BILintresserad. OCH ärligt, det var ju ungefär 100 gånger så tråkigt. Hade det stått BLI INTRESSERad skulle jag swipea ja. Men äsch, TRÅKIGT med bilar fyfan
 
Som plats nr 11: Joel, 24. 45 km bort
 
 
 

Bara för att du använder order 'tråkigt' tillsammans med en negation betyder det inte att du inte är riktigt jävla pisstråkig. Vad är grejen med att skriva att man är rolig, eller inte tråkig (ah för det är ju nästan lika bra som rolig), men ändå är fkn lame?

På plats nr 10: Jesper, 21. 8 km bort

 
 
 ......va? menar du mig? ursäkta vad menar du? och vad jobbar du med? Det står ju inte, så jag antar att det är nåt tråkigt som inte går att skryta med på tinder, typ sopgubbe eller elektriker. SÅ, nej tack, jag står nog över.
 
På plats nr 9: Namnlös. 39 km bort
 
Vad har jag sagt om att skryta om tråkiga yrken?! Elektriker asså.....
Blandningen mellan engelskan och svenskan får mig att rysa, eftersom inget utav det makear sense. MEN, jag är inte rätt person att kritisera den dåliga svengelskan, så  okej, visst, låt gå.. Men vad är det för skit som händer när man festar med kläderna på? Vet någon?! Kan någon snälla berätta för mig?!
"Ju högre man hoppar desto bättre" - sa en klok tråkig man på tinder.
Jag säger: "Ju högre du hoppar desto större är risken att du fkn dör när du landar"  
 
Förresten, det är 2017 - är netflix & chill nåt man fortfarande säger..? Känns lite ju förlegat, för att inte tala om tråkigt. 
OCh förstår inte, vill han ha en pretty eller dirty mind? 
Killen vet uppenbarligen inte vad han vill, till skillnad från Robin, 23. 
 
På plats nr 8: Hashim. 26 km bort
 
 
 
"Gissa mitt snapchatnamn" 
...är det nåt som fungerar...?
Wow, gillar att han skriver ut att han är kräsen. Då behöver man liksom inte undra varför han inte svarar, då vet man, då är man för ful. Han vet inte heller hur man ställer in ålder och vilka som syns på tinder. Där sitter stackarn och blir aldrig av med Birgitta 63 och Ann-Karin 57.
 
På plats nr 7: Adam, 23. 32 km bort
 
....har ingenting att säga.... det är bara tråkigt
 
På delad sjätteplats: Marcus 23 och Truls 22
 
JA nåt mer måste du skriva och ja. 
 
ÅH vad speciellt och roligt och kul med en snubbe som skojar att han inte har nån profil eller inte har skrivit nåt, NÄR HAN FAKTISKT HAR DET. KNAS.
 
ha ha ha 
 
Men okej
Jag swipeade för dom söta hundarna
 
På plats nr 5: Hannes, 24. 40 km bort
 
 
"Jag bits inte"
Dom tre orden tillsammans får mig att spy lite i munnen. Vilken normalbegåvad och vuxen människa skriver det här?
"..och förresten, jag ska bara klargöra, nej, jag är inte kannibal"
Tur att han inte letade efter käk på tinder, det är helt klart fel app. 
 
Det är inte nytt. Det är inte roligt. Det är inte charmigt. Då kan man lika gärna skriva "nä jag har ingen personlighet för fem öre och det finns absolut ingen anledning att du ska ta kontakt med mig för jag är så så tråkig att människor dör omrking mig och eftersom jag är så jävla fkn dötrist kan jag inte komma på en inledningsfras som inte ca en miljon människor använt förut"
 
Plats nr 4: Andreas, 24. 32 km bort
 
 
"ÄH jag är för lat och det finns inge kul att skriva om mig själv, ÅH råkade ba spy lite på telefonen OCH OJ det blev visst ord"
 
Plats nr 3: Namnlös. 10 km bort
 
 
Den här killen går direkt på sak med att han gillar spontana och roliga tjejer (ah nä  för det gillar ju ingen annan) och avslutar det med TACK. Som att man ba "ah VARSÅGOD här är jag både SPONTAN OCH ROLIG".
Han tycker inte heller du är snygg eller fun. Han har "tyckt" inom citationstecken. "Tyckt". Och han behövde en *stjärna, en förklaring, som en fotnot och instruktion om man skulle matcha. För det behövs ju. 
 
Plats nr 2: Adam, 24. 24 km bort
 
 
Vi pratade inte nå mer efter det. Lika bra det ju. 
 
"HM ja ska nog ha ett kul känt sant filosofiskt citat på min profil" 
Eller hur tänkte killen?! Det hjälper ju inte att ha ett RIKTIGT JÄVLA tråkigt citat, inte bara piss-dö-trist, utan så LAME att telefonen exploderar för den hellre vill dö än visa sån här jävla smörja. Fö r det är ju verkligen meningslösa ord utan substans eller har jag fel?! Har jag missat nån skitkul meme eller trend om Carl Stanley?! HJÄLP MIG! HUR ÄR DET HÄ R ETT BRA ELLER KUL CITAT?!
 
OCH lite honorable mentions:
Vill helst inte inkludera människor med ansikte och allt men titta på honom!!! Ser ut att stigt ur sin tidsmaskin direkt från 2007. Eller direkt ur en dålig ungdomsfilm från ca 10 år sedan. 
Det är ju inge fel med det eller så, menar, älskar gamla grejer och mög. Men till och med den pixliga bilden känns som den är tagen med en mobiltelefon från 2007.
Å andra sidan kan bilden vara 10 år gammal....? men varför skulle han använda den nu?
Tänker bara på Hata Göteborg. Kan inte riktigt säga varför.
 
Den här killen har i alla fall en fin bil
 
ALLA DESSA EMOJIS FÅR MIG ATT VILJA DÖ
och han erkänner sig vara dum i huvudet...
 
mmm no shit 
 
.......jag har inte sagt det där?
 
PÅ PLATS NR 1: Simon, 23. 32 km bort. 
"Jag är inte som andra killar, jag gillar tv-serier, film, resor, skidor och gitarr och det gör ju ingen annan!"
 
"Why so serious? Ett gott skratt förlänger livet" - sa Heath Ledger som jokern
 
 Nej, men allvarligt Simon, och ALLA andra som skriver att ni gillar serier: vi alla gillar serier och film. Det är ett sånt allmänt intresse att det verkligen betyder noll. Det minsta man kan göra är ju att i alla fall skriva vilka serier och vilka filmer man gillar. Herrejösses. Att det skulle vara nåt svårt.
 
OCH JA. Du fick mig att skratta Simon. När jag läste ditt fina citat. Men nu skrattar jag inte längre. 
Du är officiellt den tråkigaste personen på tinder. Inom 45 km. 
 
 
 
Men den egentliga första platsen går till ALLA som endast skriver sitt snapchatnamn med ett spöke framför. GRATTIS TILL ER. Ni är så tråkiga att inte ens den tråkigaste personen NÅNSIN skulle swipeat. Tänk på Neil i The Young Ones.
 
Det är här alla ni som har tråkiga profiler. 
 

TACK för att ni läste det här långa relativt aggresiva inlägget. 

 Nu ska jag sätta på mig på toa och tindra. 


 
 
 
 
 
humor | |
#1 - - Lisa Jungqvist Larsson:

HAHA kan veta vem Joel 24 är....

Svar: HAha åh nej va kul!!!
Ellen Sahlberg

#2 - - Josse:

Bästa blogginlägget jag läst på länge, haha!

Svar: Åh kul att höra!!!!!!
Ellen Sahlberg

#3 - - FYFF...:

Alltså, du är inte mycket roligare själv må jag säga med dina kommentarer under deras profil.
Att döma andra och dra den slutsatsen att dem är "tråkiga" ger dig inte den rätten när du är ohövlig och tråkig.
Om man ska kommentera andras profiler så borde man väl ändå visa respekt istället för att vara nedlåtande, ironisk och sarkastisk...
Och på plats nummer 5 (Hannes) så skrev du detta här.

"Jag bits inte"
Dom tre orden tillsammans får mig att spy lite i munnen. Vilken normalbegåvad och vuxen människa skriver det här?
"..och förresten, jag ska bara klargöra, nej, jag är inte kannibal"
Tur att han inte letade efter käk på tinder, det är helt klart fel app.
Det är inte nytt. Det är inte roligt. Det är inte charmigt. Då kan man lika gärna skriva "nä jag har ingen personlighet för fem öre och det finns absolut ingen anledning att du ska ta kontakt med mig för jag är så så tråkig att människor dör omrking mig och eftersom jag är så jävla fkn dötrist kan jag inte komma på en inledningsfras som inte ca en miljon människor använt förut"

Att du citerar honom och fäller ner nedlåtande och kränkande kommentarer är hemsk i dem flestas ögon. Att tolerera människor som dig... alltså såna "normalbegåvade och vuxna människor" är faktiskt en bragd för att jag har haft en massa erfarenheter av såna patetiska människor med ren idioti i sin hjärna och nej, jag dömer inte dig eftersom du är det ordet. Du passar in i det ordet patetisk för att när man söker det ordet i internet så kommer det en beskrivning och du passar perfekt in i beskrivningen för att du är patetisk och en idiot. Egentligen så är du en imbecill och en kretin för att hur vågar du vara så nedlåtande mot andra. Är du verkligen så olycklig så att du måste trycka ner andra på grund av deras profiler?
Istället för att döma så borde du lära känna dem och jag tycker inte dem är tråkiga, men dem är absolut inte kreativa... så som dina kommentarer för att försöka vara "rolig" för dina "läsare" i din blogg.
Du är en sinnessvag person för att du är inte en normalbegåvad vuxen människa för att vuxna människor uppför sig inte som omogna och bortskämda barn.
Mogna barn skulle aldrig säga något dåligt om någon annan för att dem ser skillnaden mellan rätt och fel. När jag och mina syskon var barn så uppförde vi oss korrekt till skillnad från dig.
Jag tycker verkligen synd om dig och om såna människor som dig.
Var inte så bitter så att du fäller ner människor med kränkande kommentarer och slutsatser.
Jag skulle aldrig kalla någon för "H#ra" bara för att hon har legat med över fem män eller med fyra män samtidigt.
Jag orkar inte ödsla bort min tid och min dyrbara energi på dig längre så jag vill bara skriva att du borde växa upp och bli en bättre person...
Ha det så bra och lycka till... du lär behöva det eftersom ingen man tycker om såna kvinnor som dig. Kvinnor som trycker ner andra på grund av deras tinder profiler.
Adjöss.

Upp