Startsida

Övergångsfasen

För en och en halv vecka sen kom jag hem till Fagersta, och tiden här hemma har gått så fort att jag inte hunnit med riktigt. Det är svårt att släppa och gå vidare från våren och allt som hände, men vafan, nu är det ju sommar!!!!!! och vädret har denna vecka varit riktigt kalasbra. Jag har haft det så himla fint ändå, med sol och värme: har druckit kaffe i solen med gamla vänner, haft picknick, grillat flera gånger, varav en gång rätt misslyckat på grund av Icas fantastiskt dåliga engånggrill, man tänker att jag borde lärt av mina misstag, men ack å nej. Och gud så jag har cyklat, tills idag när nån jävel punkterade min cykel!!!!! inte ok alltså
Å andra sidan saknar jag England, tur att jag åker tillbaka imorgon då!!! Här är lite gamla bilder jag hittat
 
 
stranger things!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
oj oops detta borde hamnat i ett äldre inlägg ju!!!!
 
 
Do not remove this mirror - varför inte?
 
 
Här är en lånad bild för titta såååå glada!
 
 
Och idag är jag glad och ser ut såhär!!!!!!!! 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

Att åka hem

 
Gråta, fy fan vad töntigt det är. Att böla för att saker förändras, vem gör ens sånt?! Att sitta i sängen och titta på bilder som är mellan 1 och 4 månader gamla, och böla för det. Ah, det är jag just nu. Det kom precis nyss när jag skulle skriva brev till min värdmamma; "will miss you and the cats" JA, KATTERNA!!!
 
Att jag nu har bott i England, pluggat och levt här känns så absurt eller snarare surrealistisk. Ja är inte helt säker på om det här faktiskt hänt. Jag kan inte riktigt säga i ord vilken postiv/fantastisk/underbar upplevelse det hä har varit!!! Kommer ta med mig många fina minnen, nya vänner och mer kunskap hem. Det har varit upp- och ner, Ett tag var jag säker på att jag skulle hem, för fy, vilken hemlängtan. Men det gick över.
 
Och imorgon, 17:00 går flyg mot Stockholm. Det kommer vara jobbiga hejdån imorgon och en sorglig flygresa, MEN, längtar FRUKTaNSVärt mycket hem också. Ska bli världskönt att vara hemma (vad nu hemma är för nåt... vet inte ens längre). 
 
Jag undrar bara, vad fan ska jag göra nu då?!
 

Alla bilder på Julia (när hon äter macka)

Det här kan ju bli en hel utställning!
 
 
Upp