Startsida

Vem fan e Liam Rooney?

...angående borgarsvin
 
Här är jag med exakt samma pose, som man alltid har. Jag måste verkligen förnya mig.........
 
Och bra lunch!!
 
 
Först och främst måste jag bara klargöra en sak; att jag verkligen är sämst (menar verkligen sämst) på att blogga och skriva om vad jag gör med mitt liv. För vem vill inte ta del av min helgalna vardag?!
OBS, skojar, idag vill inte ens jag göra det.
Idag förlorade jag två dagars jobb med en illustration på grund av att datorn dog, och jag missade mitt livs kärlek, (det är jag bara ledsen för just pga mens okej, nästa vecka kommer det kännas bättre, lovar). 
 
Min helg däremot har varit svinbra, lätt 10/10. Har varit runt på olika tillställningar och sett en massa band i och med en musikfestival här i Brighton. Hittade bra band, fick umgås med bra vänner och alltid var bra!!! Förutom mensvärk som fick mig att vilja dö och sen att vara bakis i ca två dagar. 
Och så vaknade jag med ett festivalpass med namnet Liam, som jag fick under kvällen. Allt det är väldigt, väldigt oklart.
Inte nog med att jag hann med att se musiker på scen, jag hann själv stå på scen under en kareokekväll. Hela den kvällen var väl också rätt oklar. Men hoppas på mer karaokekvällar, för jag har så mycket mer röst i mig som vill ut. 
 
Annars så rullar livet i Brighton på.; har varit dålig på att shoppa, men hörni, det är nyttigt för plånboken. Har pluggat. Ätit rätt äcklig mat. Och en del god också.. Jag har plockat blommor, torkat blommor, fotat blommor, ja, massar blommor. Jag har besökt piren, suttit på stranden, käkat glass, träffat skumma britter - ja, vad mer gör man?
 
Men nu, fan, ska jag blogga ihjäl innan jag drar till Sverige. Vi hörs imorgon!
 
Upp