Startsida

Kaos och annat II

Här kommer en uppföljare till mitt förra inlägg angående kaos, och annat. Det avslutade jag ju med att hösten är påväg, att sommaren gick över i och med Popaganda (vilket var en sån fantastisk helg saknar så mkt). Det var ju förra helgen, bara några dagar sen, men så mycket kan hända på så kort tid. Kaos! Verkligen.
Då var jag stensäker på att jag skulle spara ut luggen och skaffa en snygg gardinlugg. Men den rök i fredags. Och jag är tillbaka.
 
Sen sist har jag även haft blått läpttstift. Eller är det lila?! Vet inte ensssss
I veckan fick vi också reda på att tar över lägenheten vi flyttar in i, en vecka tidigare. Det vill säga i fredags. Då bar det direkt av till tapet- och golvaffärer för att spana in hur lägenheten ska se ut. Och jag hittade denna fantastiska:
 
Men, det blir en vit tapet och vitt och snyggt golv. Nu har jag målat och fixat i tre dagar. Lägenheten blir totalrenoverad. Nytt golv, ny toa, nya dörrar och fönster. I helgen som kommer ska vi flytta grejer, bära grejer.
 
 
Men samma dag vi tog över lägenheten spelade ju Hives på gröna lund!!!!!!! och vem har ens tid att se sin nya lägenhet för första gången då
 
Här satt vi och väntade på The Hives i regnet och åt popcorn. 
 
Och Pelle va trött i regnet........
 
MEN DET VA SÅ jäkla bra kväll det med asså hur har jag hunnit med nä jag vet inte
 
HEJDÅ säger Pelle
 
 
Och dagen efter letade jag och Sanne efter vintage/retro/second hand-kläder och vi som brukar ha så lätt för att shoppa! Hittade ingenting, och behöver verkligen jeans eller byxor
 
hjäälp
 
Superfrukost innan jag städade/målade i nya lägenheten. Och i helgen flyttar jag som sagt till en lägenhet jag målat, och för första gången stod i i söndags. Kaos som sagt. 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

Kaos och annat

Senaste veckorna har varit kaos. Verkligen kaos. Men här är en ananas, som jag fick gratis.
Förra veckan flyttade jag officiellt till Mariestad. WHAT! Jag vet. Min 6:e riktiga flytt, 8:e eller något om man räknar med England, Visingsö osv. Det är galet. Min familj sa hejdå till Fagersta och huset. Det är konstigt och det hela gör mig ändå lite ledsen. 
 
Men istället för att dra min egen väg så bestämde jag att följa med familjen hit, leta jobb här åså. En vecka här har inte gett mig något speciellt, men det kommer nog. Första helgen här drog jag i alla fall, till Stockolm och Popaganda. För några veckor satt jag och Sanne i lägenheten jag bodde i somras (asså var ju 2,5 veckor sen jag flyttade därifrån, känns längre sen?!) och tänkte: japp nu är det höst, vad gör vi?! Funktionär på Popagandafestivalen tänkte vi skulle vara kul idé, gratis och kul liksom. 
 
Så här kommer lite bilder från helgen:
 
Sol, Sangria, Sanne, Stockholm. Saker på S. 
I fredags gick vi på festivalen, åt go vegomat på stan och inne på området. Såg Hurula, Vaccines och Two Door Cinema Club. Och hann gå på mysig efterfest!!!!!!!
 
MEN PHOENIX, de är serri livet. Så bra live och då lekte livet. Vi tänkte inte på att det va kallt, ont i fötterna eller NÅT. Allt var bra.  
 
Dagen efter käkade vi ordentligt med frukost och sen började vårt 12-timmars pass i entrén. Vi var 10 funkisar som ibland fick ersättare av säkerheten. Men runt 10-12 personer släppte in 12 000 personer. Bra gjort ändå. Och dom som var tröttast efter festivalen stängde var jag och Sanne. "Ska ni med på efterfesten?!?!?" frågade dom. Vi bara skrattade.
 
Dagen efter frukost: båda träningsvärk och förkylda. 
 
 
Jag fick hem smink samma dag jag kom hem, och jag kunde knappt ta mig till butiken för att hämta paketet. Men nu, några dagar senare är både förkylningen över och har ingen träningsvärk längre. Skulle lätt kunna ställa upp att göra samma sak i helgen.
btw, grått läppstift, bra eller inte?!?!? lite oklart.
 
Nu är det höst ändå.. Känns ändå bra. Varje dag in på hösten är en dag närmre Stranger Things 2. 
Och sen kan vi väl leva på det till sommaren igen. 
 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp