Startsida

Mer eller mindre redo

Det finns många grejer jag är redo för; beach 2k18, ABBAs återförening, lön om 24 dagar och att gå och lägga mig och sova 9 timmar. Däremot är jag inte redo att släppa 2012-bloggandet! Uppenbarligen inte! Här är jag igen! Tillbaka som vanligt! Här försöker man släppa bloggandet och vara aktiv på insta så man blir poppis hos kidsen, funkar det??? Nä! Jag har ingen aning om vad kidsen gillar längre. 
 
Men på allvar, instagram håller väl på att dö ut - eller är det bara jag (obs ja börjar ju bli gammal på riktigt)? Varje gång jag scrollar på instagram tänker ja, fyfan va tråååkigt men ja får bara upp samma saker hela tiden: stick n poke tatueringar och snygga tjejer, och snart vet ja inte vem som e snygg längre, alla e ju snygga, kvaliten på instabilder nu är inte att leka med alltså. Vad ska bli det nya efter instagram?! Jag hejar för nåt i stil med MySpace!!! hallå! 
 
Och på tal om ålder: 99:orna tar studenten, 00:orna går på klubb och 01:orna är coolaste kidsen på söder, var passar man nu in? Tänk när de coola kidsen ser mig tänker de säkert att ja e en föredetting, att jag inte har en aning om vad som är hippt och ballt och de tror säkert jag e riktigt gammal och använder ord som "hippt" och "ballt"  Sanningen är den att jag inte är redo att växa upp på riktigt, även om det är dags snart. Men med en snabb googling på mig själv så visar det sig att min ålder beror på  var jag befinner mig geografiskt. Vill jag uppleva ett till år som 20-åring får jag väl flytta tillbaka till Fagersta: 
 (hur gammal är jag i Stockholm då???)
 
Å andra sidan är jag en 75-årig tant som inte gillar någonting så mycket som rhododendron, ba titta!!! 
 
 
Tips för att leva livet till 100%: låtsats vara 75 och att det kan va din sista dag och glöm aldrig att fota en fin rhododendron
Vardagligt, mitt nya liv i stockholm | | Kommentera |
Upp