Startsida

Va!

Min karrriär som influencer1 tog slut snabbare än vad jag swipear vänster på snubbar med fisk och tråkiga tinderbios2.
 
En del grejer händer ju i min vardag tex: har flyttat till stockholm (vet, ja flyttade ju precis till Mariestad??), har insett att jag egentligen vill leva ett enkelt liv, köpa hus, bli hemmafru osv (men inte före 30 herregud det finns en massa andra grejer jag vill göra!!) jag har fått sommarjobb på gröna lund, slutat vara lärarvikare (saknar mina elever :/), jag har blivit sugen på att spontandra till typ NewYork (eller ja, nån annanstans och ja, typ föralltid).
 
Men angående det här att flytta runt en hel del; vad svarar man på frågan: "var e du från?" - en fråga jag fått så himla många gånger under senaste veckorna. 
Menar dom: var har jag mina grejer? eller var jag bodde senast? eller var bor mina föräldrar? var känner jag mig hemma? var bodde jag längst? var jag har släkt? 
För alla dessa frågor har ju nästan olika svar. Och folk vill inte höra en hel livshistoria bara för att jag inte kan säga med en mening varifrån jag kommer. Jag brukar svara att det är komplicerat. 
 
Första dagen på mitt sommarjobb på Gröna Lund fick jag ett namnskylt, med namn och hemstad. När jag hämtade ut jobbkläderna frågade de, "va e din hemstad?" och ja ba, shit, panik (!!), vad säger jag??? Alltså, det är sån himla svår fråga. Gissa vad jag sa?!?! Mariestad. Asså va?!?! Jag har bott i Mariestad i 7 månader ungefär, jag har inga connections annnars till Mariestad, känner mig inte mer hemma där än nån annanstans. Nu har jag jobbat en vecka och varje dag ser jag min namnskylt och tänker: näää det där stämmer inte.
 
Sen frågar alltid folk "varför har du flyttat (hit?)"
Och jag är inte den som har svar på någoting, egentligen. Jag vet verkligen ingenting. Jag har inte tänkt igenom det här!!! Det finns ingen anledning!! Varför gör nån någonting nånsin!! Vad är poängen!!!Livet är meningslöst!! 
 
Skämt åsido, (..........eller vad är meningen med någonting?!), så behvöer man ju förändring. Man kan ju inte sitta hemma och vänta på att någonting ska hända. Livet i sig är ju meninglöst, om man inte gör någonting vettigt med sin tid3. 
 
Men vissa saker i mitt liv är mer statiska än andra: jag lever på 50% gröt, jag är fortfarande relativt bitter, köper helst röda kläder och jag är fortarande single men absolut och helt klart mer ready to mingle menar, hallå, stockholm!!!!
 
I vår har jag bestämt mig för att sluta vara singel. Jag är helt säker och beslutfast att nu kommer singellivet ta slut. Det känns lite som en tävling, eller spel, som tinder skulle kalla det, och nu ska jag vinna det. Alltså, jag är så beredd på att gifta mig och skaffa barn och hus. Nu har jag redan råkat sagt det här på en tinderdejt, vilket förstås skrämde honom. Ja, det blir nog ingen andra dejt (men det är faktiskt helt ok).   
 
Jag är helt klart beredd på sommar och Stockholm, vad som helst kan hända!!! Jag kanske blir moderat!!!!
 
 
(fin svan bara för att inte göra inlägget tråkigt, ni vet, en bild säger mer än 1000 ord (säg mig, vad säger den här bilden?!?))
 
 
 
obs det är ett skämt från föregående inlägg

också ett skämt från mitt mkt roliga blogginlägg om tråkiga snubbar

vet dock inte om flytta till stockholm är mer eller mindre vettigt än andra saker man kan göra, hur kan man veta?!!?

Vardagligt, humor | | Kommentera |
Upp